Copyrights 2005-2019

Sinds 2005

Kantoor:

Stephan Baas Schilders

Thea Beckmanweg 31

1613 MR Grootebroek

Bezoekadres:

Industrieweg 46 j

1613 KV Grootebroek

Tel: 0228- 755138

Mob:06-41225452

Info@stephanbaas.nl

14

Binnenwerk

Zowel het buiten- als het binnenschilderwerk is van belang voor het onderhoud van het houtwerk. Naast de belangrijke functie van onderhoud zijn mooie kleuren in uw woning een verfraaiing van uw woonhuis.

Wij verzorgen binnenshuis de totale afwerking van uw schilderwerk. Denk daarbij aan de afwerking van uw plafonds, wanden, kozijnen, deuren maar ook aan bijvoorbeeld het schilderen van kasten, tafels en overige meubels. Voor een goed kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnenshuis wordt alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, watergedragen verven conform de richtlijnen van de arbo. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer, waardoor de verf bij het aanbrengen nauwelijks ruikt. Dat is prettig voor u, beter voor de gezondheid van de schilder en beter voor het milieu.

Naast het spuiten van wanden en plafonds bieden wij u ook de mogelijkheid om uw kozijnen, deuren, keukens, meubels etc. te spuiten. De laatste jaren heeft er een snelle ontwikkeling plaatsgevonden in de verschillende verfspuitsystemen, alle nagenoeg zonder spuitnevel. Daardoor kan het spuiten van bovenstaande onderdelen in uw eigen woning plaatsvinden.

Het werken door middel van deze spuittechnieken gaat vele malen sneller dan het werken met de kwast of roller. Daardoor kunnen wij u een scherpere offerte aanbieden